Een site over alleen maar rolgordijnen

Rolgordijnen zijn functioneel en de meest gekochte raambekleding van Nederland.

Je kunt je afvragen. Waarom een site over enkel rolgordijnen?  Laat ik  hier maar de eerste zijn die rolgordijnen middels een informatieve en inspiratie site een warm hart toedraagt.  Er is zoveel mogelijk met rolgordijnen, dat ik denk deze site goed te kunnen vullen met technische informatie, maar ook met nieuwe product presentaties die de moeite waard zijn. Er zijn alleen al verschillende categorieën. Denk aan transparant, screen, semi transparant, verduisterend, dakraam en duo rolgordijnen. De komende tijd ga je het zien.  Ik hoop dat ik je hier vaak mag tegenkomen om de items te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *